Friday, June 4, 2010

Sugar Glider

Miney....dah 5 bulan aku jaga... besar jugak. Tapi sian blm ada 'jodoh' lg buat dia. Nak carikan jodoh kena ada hantaran 'rm300' buat bakal 'menantu'...hehehehehhe .. mahal juga tuh. Nak buat camne, xder rezeki nak carikan jodoh buat dia... Miney ni lincah dan agresif juga... So sapa2 yg nak berjinak2 nak bela sugar glider..mari2 saya ajar... nak pegang2 dulu pon saya akan bagi...sebab miney mmg dah jinak..cuma selalu berak dan kencing....kekekekkekeke

Wednesday, June 2, 2010

Ruang idaman anak2 ku.

Hari tu aku pegi IKEA...best nyer kalu ada $ banyak...akan ku beli segala keperluan anak2 & isteri ku...beli jer takpayah pikir harga. Tapi apa kan daya, tengok jer lah....hehehhehehe.. Tapi yg best nyer, anak2 aku ikut syok duk asyik cuba semua tilam & katil budak. Apalagi diorang, cuba tidur kat tilam2 tu. Aku biar jer laaa....
Si mummy ni pulak , asyik nak tgk dapur & bilik tidur. Takper, biar kan juga. Tak rugi pon. hehehehehhe
Lain kali kita pegi lagi okay...tengok2 jer. org kata window shopping..... see see but not buy....kekekekeke

REDs Future Player...

FYI kedua-dua jejaka ini adalah bakal pemain 'Liverpool' di kemudian hari. Kenapa ? tak percaya? haiyaaaa.... gua imagine only loorrr....hehehhehehe. Firstime aku beli jersey Reds kat diorang. Suka sgt2 diorang. Aku apalagi , tak sabar nak ambik gambar . Dulu aku kecik2 tak pernah ada set jersey mcm anak2 aku sekarang. Iyelaa , dulu mana ada astro or parabola. Ada parabola pun bukan kat rumah sendiri.
Yg peliknya, masa nak beli jersey , ifan tetiba pilih jersey 'chelshit'...oopppsss ' chelsea. Aku terkejut babi...hehehhehe...tooottt. Aku buat tak tau jer lahhh... Atlast aku ambik baju chelsea, tapi yg di bungkus dlm plastik baju Liverpool. Rupanya si ifan ni asal ambik jer, dia ingatkn jersey tu sama dgn Liverpool jersey. Aku cakap kat dia , Liverpool bukan color biru , Liverpool MERAH syg oiiii.. Dia pon paham laaa...hehehhehehe
Kalu dia nangis nak jersey chelsea ,alamatnya dua2 takpayah beli jersey....kekekekekkekeke...kejam aku kan.
Apa2 pon , aku bangga dgn anak2 aku nie. Asal ada Liverpool kat TV , dia sorak . 'papa itu liverpool'....hehehhehe diorang kenal sapa Liverpool player. Torres or Gerrard. Aku bangga!
Kejap lagi World Cup , so aku tetap akan sokong SPAIN or JAPAN (asia)
.......

c1n3m4

Loading...

MP3 Clips